Gratis verzending vanaf € 50.- Binnen 48 uur verpakt en verzonden

Bezig met laden... Bezig met laden...
Bezig met laden... Bezig met laden...
Bezig met laden... Bezig met laden...

Retourneren

* Ruilen behoort tot de mogelijkheid mits het kledingstuk in de oorspronkelijke staat (dus met de kaartjes eraan en zonder beschadigingen) en ongebruikt binnen 14 dagen vanaf de verzenddatum, deze is vermeldt op de bijgesloten factuur, retour wordt gezonden. De verzendkosten voor retournering zijn voor jou als koper. Wil je niet ruilen maar alleen retourneren? Dan vergoeden wij het aankoopbedrag minus de in rekening gebrachte verzendkosten.

* Binnen uiterlijk 14 dagen van de verzenddatum, deze vindt U op de bijgesloten factuur, kunt U uw online bestelling retourneren. U zend ons eerst een bericht via e-mail en vult het bijgevoegde retourformulier in en zend deze mee retour .

U kunt uw bestelling retourneren door het gefrankeerd op te sturen naar:

Miysu, Burgstraat 19, 4201 AA Gorinchem

 

* Het artikel dient ten alle tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker en het ingevulde retourformulier. Het passen van kleding zien we niet als gebruik.

* Nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen, storten wij binnen 14 werkdagen het bedrag automatisch terug op een door u opgegeven bankrekening. 

* Meer info over retourzendingen vindt u in onze algemene voorwaarden.

Gratis verzending vanaf € 50.- Binnen 48 uur verpakt en verzonden