Gratis verzending vanaf Gratis verzending vanaf € 50,00

14 dagen recht op retour 14 dagen recht op retour

Gratis retour in de winkel Gratis retour in de winkel

Bezig met laden... Bezig met laden...
Bezig met laden... Bezig met laden...
Bezig met laden... Bezig met laden...

MIYSU: duurzaam dameskledingmerk met een edge

MIYSU : een duurzaam kledinglabel voor de bewuste en eigenzinnige vrouw in het midden/hoog segment . Ria van Kleef is het brein achter het merk. De ervaren kledingontwerpster heeft een voorliefde voor karakteristieke, krachtige designs die de eigenzinnigheid van vrouwen versterken. Haar vakmanschap combineert ze in haar collectie’s met de beste en mooiste materialen met een duurzame oorsprong. De prachtige collectie’s zijn verkrijgbaar in de MIYSU-winkel in Gorinchem én via de webshop: www.miysu.com.

Bewust & uniek

De naam MIYSU bestaat uit de Spaanse woorden mi y su. Dit betekent: mijn en jouw of mijn en haar. Ria: “Met dit merk en de daarbij behorende stijl en signatuur wil ik andere vrouwen inspireren. Mijn stijl wordt jouw stijl of haar stijl.” De collectie van MIYSU maakt een statement. Bijzondere details en originele designs zijn twee eigenschappen die direct in het oog springen. Ria’s ruime ervaring met het runnen van modelabels zorgt ervoor dat zij precies weet wat de jonge, bewuste vrouw wil en welke stijlen aansluiten bij de bestaande collecties van de detaillist. Hoewel trends uiteraard een rol spelen in de ontwerpen van MIYSU, staat originaliteit en eigenheid centraal.

Duurzaam vanaf scratch

Bij de productie van de kleding staat een duurzaam en eerlijk proces centraal. Dit begint al met de inkoop: de stoffen zijn allemaal op een zorgvuldige en ecologische wijze vervaardigd. De productie vindt plaats in kleine ateliers in Europa, onder goede werkomstandigheden en tegen een eerlijk loon. Over elk onderdeel van het productieproces is goed nagedacht. Zo worden de zelf ontworpen prints op een duurzame manier op de stof aangebracht. Ria: “Deze aandacht voor de productiewijze draagt bij aan de kwaliteit van het eindproduct: duurzame, goed uitgewerkte modellen met een hoog draagcomfort!”

MIYSU was genomineerd voor ECO website van het jaar 2012 en heeft daarbij een eervolle tweede plaats behaald.
Ook in 2013 was Miysu opnieuw genomineerd.

Miysu was een van de drie finalisten van de MVO-prijs 2013 van de Gemeente Gorinchem.en heeft daarbij een eervolle tweede plaats behaald.

 

Miysu - 100% duurzame damesmode