Gratis verzending vanaf Gratis verzending vanaf € 50,00

14 dagen recht op retour 14 dagen recht op retour

Gratis retour in de winkel Gratis retour in de winkel

Bezig met laden... Bezig met laden...
Bezig met laden... Bezig met laden...
Bezig met laden... Bezig met laden...

PETRA REIJRINK (21)

Petra haalt inspiratie uit de hele wereld en haalt prachtige schatten mee van haar reizen. "Ik werk intuïtief en ben nieuwsgierig naar alles wat ik op mijn reizen tegenkom. Klassieke films, vlooienmarkten, boeken en praten met mensen: ze kunnen allemaal een nieuw ontwerp inspireren. Constante innovatie en het stimuleren van de verbeeldingskracht van mensen, daar streef ik naar. Door in het verleden te duiken en speciale schatten te herontdekken, maak ik graag sieraden die eerdere herinneringen oproept. "
 
In het hart van Den Haag is de studio van Petra een toevluchtsoord waar ze haar sieraden ontwerpt en maakt. Mode is een rode draad in haar leven: al op zeer jonge leeftijd was ze geïntrigeerd door de wereld van mode en creaties van ontwerpers. Hoewel ze gefascineerd is door contrasterende stijlen zoals punk uit de jaren '70 en subtielere vintage ontwerpen, creëert ze onafhankelijk haar eigen stijl. Petra's juwelen passen bij elke outfit, van androgyn tot typisch vrouwelijk.

Automatisch
Bezig met laden... Bezig met laden...

Kies de maat die u wilt bestellen

Je hebt geen maat gekozen. Staat jouw maat er niet bij? Klik op de maat om bericht te ontvangen als de maat weer beschikbaar is.

Miysu - 100% duurzame damesmode